Iata ca am venit si ziua in care am primit concediu, sunt in Canada din 2008 si pot sa spun ca ma simt excelent. Inca din 2005 cand am inceput sa fac dosarul pentru emigrare in Canada am incercat sa ajut persoanele care si-au dorit o viata noua in Canada, doar in ultimile patru luni am primit peste 800 de email-uri si 300 de mesaje. Cum stateam la o bere cu cativa prieteni din Quebec, radeam si le spuneam: daca primeam 2 sau 3 dolari canadieni pentru fiecare raspuns, imi luam o masina noua in jumatate de an.

Iata de ce am decis sa fac altfel, sa va invit sa spuneti ce ati facut voi pana acum pentru a emigra in Canada, iar eu si prietenii mei care ma ajuta sa intretin site-ul iCanada vom comenta ce ati facut bine si care este urmatorul pas in procesul de emigrare in Canada.

Dupa ce vom raspunde la intrebari, dar repet – spuneti ce ati facut, de unde v-ati informat, etc – vom posta raspunsurile si aici si pe FaceBook, asa vom avea cu totii de castigat, eu nu o sa mai raspund la aceiasi intrebare, iar voi ceti gasi raspunsul la toate intrebarile!

Daca merge totul bine, probabil ca la anul pe vremea asta ne vom intalni la Quebec si vom bea o bere rece! Sau de ce nu, o tuica batrana adusa din Romania! Nu ezitati sa folositi pagina de facebook, mai dati un share – distribuie, mai spuneti cum va descurcati – asa se formeaza o adevarata comunitate!

un roman in Quebec