Desigur ca toti emigrantii care ajung in Canada au o problema cu gasirea unei locuinte, poate doar cei ce merg la rude si care vor locui o perioada la acestea nu se gandesc sa inchirieze un apartament. In rest, adica peste 99% sunt obligati sa gaseasca un apartament cu chirie in Montreal.

Appartament Montreal

Appartament Montreal

Iata ce spune un roman care este deja stabilit in Canada, Montreal:

Locuiesc in Montreal (chiar pe insula) intr-un 5 1/2…adica un apartament cu 3 dormitoare, 1 baie, 1 living, 1 diner-room si bucatarie…apartamentul este pe 2 nivele, respectiv parter si etajul 1…am si o teresa de 3 pe 4 metri, fiind despartit de vecini printr-un gard viu. Chiria? Platesc 675$ canadieni, echivalentul a 450 euro…De mentionat ca am inclus totul (caldura, apa calda si rece, gunoi, etc) in chirie…si nu sunt apometre… ce mai platesc in plus este curentul electric, un 25$ pe luna.

De ce am vrut neaparat sa lansam acest articol? Pentru ca cei ce au de gand sa imparta un apartament cu altii, sau care se muta si lasa apartamentul liber, sa poata spune intregii comunitati acest lucru. Cu siguranta ca pe multi o sa ii ajute ofertele plasate aici, in speranta asta va invitam pe toti sa lasati un mesaj ori aici, ori pe pagina noastra de FaceBook, iar celor ce cauta un apartament in Montreal le dorim sa gaseasca cat mai repede si cat mai avantajos unul!

Sfatul nostru este sa postati si experient avoastra in acest domeniu, cu siguranta ca ii va ajuta pe multi sa stie ce  ati patit voi, de ce sa se fereasca si cum sa caute un apartament de inchiriat.