Cei mai multi dintre cititorii site-ului iCanada au vrut sa avem un loc special unde sa punem intrebari si sa raspundem referitor la completarea DCS-ului pentru cei ce vor sa emigreze in Canada. Iata ca ne conformam, si in acelasi timp va reamintim ca ori de cate ori veti posta aici, intrebarea voastra va fi afisata si pe FaceBook pentru a avea un impact mai mare.

Cum completam DCS-ul

Daca ajungi in Montreal, poti vizita si Cazinoul

Daca ajungi in Montreal, poti vizita si Cazinoul

Incepem cu o intrebare pusa ieri de unul din cititorii nostri legata de completarea DCS-ului la punctul legat de nivelul de cunoastere a limbii engleze. Iata cum veti completa in DCS in functie de rezultatul testelor IELTS:

# debutant pentru cei ce au luat note de la 1.0 la 4,5
# intermediar cata ati optinut de la 5,0 la 7,5
# avansat pentru cei ce au de la 8,0 la 9,0

O alta intrebare legata de cum se completeaza in DCS codul pentru domeniul de formare, iata un link folositor pentru anul 2013 aici. Nu uitati ca listele se modifica periodic, asa ca vizitati mereu site-urile oficiale. Cand nu stiti daca ceva s-a modificat, intrebati pentru a fi indrumati corect pentru a completa DCS-ul si a nu rata sansa de a ajunge in Canada.

Ce inseamna DCS => Demande de certificat de sélection – Adica cererea unui certificat de selectie si evident se refera la cei ce aplica pentru a emigra in Canada – Quebec, fiind vorba de aplicarea pentru a emigra in Canada printr-un program provinical. Pentru intrebari, nu uitati sa postati pe site!