Portalul nostru de informatii bate record dupa record la audienta / vizitatori. Iata ca am ajuns la peste 18 mii de abonati si peste 300 de scrisori (email) zilnic. Insa se vede ca nu s-a inteles prea bine cum functioneaza de la 1 iulie acest portal. O sa facem acum, speram in mod mai inteligibil precizarile.

1) Cititi cu atentie informatiile de pe site (cautati si pe alte pagini nu doar pe una singura – informatia nu este grupata pe o pagina).

2) Fiti membru al paginii noastre pe FaceBook , desi sunt 300 de scrisori zilnice pagina are doar 88 de membrii iar comunicarea se va face de acum pe acea pagina , din motive de transaprenta si de audienta. Deci va recomandam sa fiti prezenti acolo, sa comunicati si cu alte persoane care au ca obiectiv emigrarea in Canada.

3) Faceti mai intai testul de autoevaluare, numai asa veti sti unde anume trebuie sa mai acumulati puncte pentru a emigra cu o siguranta de 80-90 %. Precizam : Nu ai punctaj – nu emigrezi. NU cautati variante de a ocoli testele de limba Tefaq si IELTS.

4) Impartasiti din experienta acumulata pana in prezent cu privire la emigrare, scrieti ce ati facut, cum si unde. Daca ati facut bine, veti primi confirmarea, daca ati gresit undeva, veti fi atentionat.

5) Nu uitati care este scopul vostru , acela de a emigra in Canada, cat mai curand si cat mai sigur. Timpul este foarte pretios, nu-l irositi!

Romanii din Vancouver

Romanii din Vancouver