Iata ca a trecut si perioada de iarna, iar primavara a sosit in Vancouver, mont in care romanii incep sa iasa mult mai des la plimbare. Faptul ca site-ul nostru a inceput sa depaseasca cei 300 de vizitatori in fiecare zi, ne arata ca suntem cumva pe drumul cel bun, insa daca am terminat cu anunturile legate de emigrare, cumva trebuie sa continuam. Iata de ce va invitam sa be spuneti cam despre ce anume ati dori sa discutam in continuare pe site.

In afara de locuri de munca sau informatii despre emigrare, ar trebui probabil sa discutam despre locurile unde se intalnesc romanii stabiliti in Vancouver, unde isi petrec concediile, sau la ce rastaurante merg atunci cand vor sa sarbatoreasca ceva. Populatia orasului Vancouver a crescut de la an la an, iar intre cei ce s-au mutat aici se numara si multi romani. Iata ca acum zona metroploitana numara nu mai putin de 2.476.145 locuitori, iar faptul ca aici clima este mult mai blanda decat in alte zone, face ca orasul sa fie extrem de atractiv.

Sper ca in curand vom primi de la voi imagini de la Jocurile Olimpice de iarna din 2010, pentru ca intentionam sa facem un album foto dedicat romanilor stabiliti in Vancouver. De fapt avem mai multe idei, insa vrem sa stim cum preferati sa comunicam de acum inainte: pe siote, pe pagina de FaceBook sau sa ne creem un grup si sa discutam acolo. Asteptam sugestiile voastre si va invitam in weekend la o cafea pe malul oceanului.

80 Avenue Vancouver