Portalul iCanada se adreseaza celor trei categoriide persoane care au legatura cu emigrararea in Canada, cei ce se pregatesc sa emigreze in Canada, cei care sunt in procesul de emigrare si evident celor ce sunt deja in Canada. Pentru inceput am dori sprijinul celor ce sunt intr-un oarecare stadiu mai avansat in acest proces, sau chiar a celor ce sunt deja in Canada.

Emigrare in Canada

Emigrare in Canada

Cum vom functiona? iCanada va lansa probleme legate de emigrarea in Canada, pe care dorim sa le discutam cu cititorii, legate de etapele emigrarii in Canada. Evident ca cel mai greu este sa-ti intocmesti primul dosar, teama de a face o greseala, care sa te coste scump, este de inteles si nu poate fi trecuta usor cu vederea.

Ne adresam atat cititorilor din Romania cat si celor din Republica Moldova, procesul de emigrare fiind identic. Vom incerca sa o luam usor, pas cu pas si cu explicatii cat mai clare, ce face,m cum facem, unde platim si cat.

Nu este nevoie sa apelati la diverse firme din Romania, Moldova sau Canada pentru a emigra. Este suficient sa fii bine informat, sa nu incerci sa faci 10 treburi in acelasi timp.

Pentru a emigra in Canada trebuie sa vrei, sa ai un punctaj adecvat si gata. Deci primul pas este Autoevaluarea, daca ai puncatj bun, ok – te apuci de dosar si te lasi de alte treburi. Nu ai puncatajul necesar, te paucu sa-l maresti. Cum? Simplu, dai examenele la IELTS si TEFAQ, cand ai deja un rezultat care te ajuta sa emigrezi, te apuci de dosar. Asa castigi si timp si bani, altfel vei pierde un an de pomana, cautand informatii si fara sa faci nimic concret pentru a emigra.

IMPORTANT: Strange din timp banii necesari, pentru taxele oficiale, pentru cel putin trei luni de trai in Canada (macar 5000 de euro), pentru drum si de ce nu, pentru primele cumparaturi – un pat, un TV sau o masina second hand. Poate si ceva pentru studii. [Va urma …]