Am decis noi sa reluam cateva informatii mai vechi de pe site-ul e-Canada, pentru ca ni se pare ca acestea chiar meritau pastrate. Portalul e-Canada, cel mai citit site despre emigrarea in Canada a decis sa schimbe incepand de maine, 8 septembrie 2014 politica de raspunsuri la intrebarile referitoare la emigrarea in Canada. Astfel, doar membrii forumului Mega Forum Moldova si afiliatii la Pagina FaceBook a portalului vor primi consultanta online cu privire la emigare si completarea dosarului.

Deasemenea puteti pune intrebari, insa numaidupa ce ati dat like pe pagina de FaceBook, si pe portalul InfoMedia, pe pagina dedicata emigrantilor in Canada. Inainte de a posta o intrebare va rugam sa va asigurati ca intrebarea nu a mai fost pusa de alt cititor, ca link-l cu raspunsul la intrebare nu este deja postat de e-Canada si insistam sa nu puneti intrebari de genul :ce sanse am sa emigrezi in Canada. Raspunsul la intrebarea cu sansa de a emigra in canada este rezolvata prin Testul de Autoevaluare, link-ul catre testele pentru partea franceza si cea engeleza(federala) fiind deja postat si actualizat pe site.

Reamintim celor ce se intereseaza de emirarea in Canada din Republica Moldova si Romania ca dosarele care se depuneau la Viena se trimit acum la Sydney, in Canada. Aveti pe site adresa unde trebuie trimis DCS-ul, deci nu trimiteti actele si nu faceti platile pana nu sunteti convinsi ca sunteti in posesia celor mai noi informatii cu privire la emigrare.

Incepand cu 1 octombrie 2014, e-Canada va oferi sprijin celor ce doresc sainvete rapid limba franceza si engleza pentru a emigra in oricare din tarile care cer cunoasterea acestor limbi. Reaminntim deasemenea ca doar Testele IETTS si TEFAQ ofrite de British Council si Alianta Franceza sunt recunoscute in Canada.

Toronto