Asa cum se stie, Canada ofera mai multe variante de a emigra, una dintre ele fiind varianta pe provincii. Va sfatuim sa incercati sa ajungeti in Canada, emigrand in Manitoba. Capitala provinciei Manitoba este Winnipeg. Din cei 1.178.348 de locuitori ce locuiesc in aceasta provincie, peste jumatate, adica 633.451 de locuitori sunt stabiliti in Winnipeg.

Cel mai mod mod de a emigra in Canada este sa alegeti un program provincial, sa va cautati un loc de munca si sa emigrati in Canada. Pe site-ul oficial al capitalei- https://winnipeg.ca – aflati ca primaria orasului estimeaza ca deja populatia a atins cifra de 706.900 locuitori, fiind situat pe locul noua in Canada. Deci oportunitati sunt. O chirie in imediata apropiere a orasului, o mica masina cu consum redus si un loc de munca stabil, iata un trai linistit pentru orice emigrant din Canada.

Un avantaj al celor ce emigreaza in Canada in provinica Manitoba este faptul ca limbile oficiale sunt engleza si franceza, deci nu veti avea probleme indiferent pe care o stiti mai bine. Ar trebui sa mai stiti ca in Manitoba programul de angajari pentru studenti este foarte bine pus la punct, prin urmare daca sunteti tineri si va continuati studiile in Canada, oportunitatile de angajare sunt destul de mari, iar faptul ca la final veti avea si o experienta acumulata va va fi de un real folos.

O mica precizare care cu siguranta ar trebui sa va spuna ceva, in Winnipeg sunt inregistrati  409.500 angajati. Parca iti dai seama imediat ca rata somajului este foarte mica. Succes!

Manitoba Canada