Deja anul 2012 este pe sfarsite, asa ca putem trage anumite concluzii referitoare la emigrarea in Canada in anul 2012 si tendintele pentru anul 2013. Daca este sa analizam situatia personaelor acer au emigrat in Canada in anul 2012 cu ajutorul informatiilor de pe e-Canada, comparativ cu anul trecut s-a inregistrat o scadere, astfel daca in 2011 au emigrat 280 de persoane cu ajutorul informatiilor de pe e-Canada, anul acesta, pana in data de 1 octombrie obtinusera viza e-Canada doar 211 persoane. Nu credem ca daca se pastreaza ritimul actual, vom reusi sa depasim numarul de persoane de acum un an, si vom vedea ce se va intampla in anul 2013.
Toate statisticile se refrera doar la zona franceza, deci Quebec. Si traficul pe site a fost cu 3 % mai scazut de cat in anul trecut, probabil ca deja multi au optat pentru a Emigra in Quebec in 2013.

Dupa ce vom finaliza studiul si pentru partea federala, vom posta datele pe site. Credem ca cea mai mare problema a celor ce ne citesc este comoditatea. Foarte putine persoane au inteles ca daca au dat like pe pagina de FaceBook, au sanse enorme sa ia legatura in mod direct cu alte persoane care sunt deja in procesul de emigrare, deci sunt mai avansati in domeniul informatiilor, si astfel pot primi un ajutor gratuit. Proiectul Emigrare Quebec 2013 va porni inca din luna decembrie, insa evident ca si cei intersati in acest proiect ar trebui sa depuna mai mult efort in a se informa. Foarte multe informatii existente pe site sun omise din comoditate, lucru care nu ar trebui sa se intample. Nu mai spun ca foarte putin folosesc informatiile plasate pe InfoMedia!

Daca ajungi in Montreal, poti vizita si Cazinoul

Daca ajungi in Montreal, poti vizita si Cazinoul