iCanada a decis sa faca ceva nou, ceva ce nici un site legat de emigrarea in Canada nu a facut pana acum, sa aduca aproape de voi firme din Canada la care lucreaza multi romani sau si mai bine, detinute de patroni romani. Acest lucru va fi in sprijinul vostru pentru ca in primul rand veti discuta cu angajatori din Canada, care teoretic cel putin, au nevoie de angajati, sau va pot sfatui cum sa va descurcati atunci cannd abia ati ajuns in Camada si nu aveti un loc de munca gasit mai inainte.

Joburi in Canada

Joburi in Canada

Evident ca acest lucru nu se va intampla peste noapte, insa daca esti deja cu viza in mana, sau astepti sa o primesti, ai fost deja aprobat, poti incepe sa cauti de munca si la patronii romani, iar daca esti in Canada, auzi ca firma la care lucrezi are nevoie de angajati, poti ajuta un coleg, dupa ce acesta sipa pus CV-ul online.

Tot aici veti putea pune intrebari despre cum va inscrieti in diferite ordine profesionale, pentru ca daca nu stiati, dupa ce va echivalati diplomele de studii, primul pas este sa va inscrieti intr-un ordin profesional. Iata ce se intampla inca din 2008 in acest domeniu:

Acordul Canada – UE va urma exemplul intelegerii din 2008 dintre Franta si provincia Quebec, in baza careia 20 de ordine profesionale au semnat acorduri de recunoastere mutuala a profesiilor reglementate.
# Stiati ca? S-a infiintat functia de comisar de etica, acestuia putindu-i fi adresate plingerile referitoare la ordinele profesionale.

Dupa ce ati fost acceptat si faceti parte dintr-un ordin profesional din Canada, drumul catre un post bun, bine platit este deschis. Vom reveni cu detalii suplimentare in zilel ce urmeaza, speram ca v-am deschis putin orizonturile inca de la inceput.