Acum ceva vreme am scris un articol incare explicam cum emigram in Canada din Republica Molodova, folosind diferite programe oferite de guvernul canadian. Chiar daca procesul de emigrare in Canada a devenit din ce in ce mai anevoios, multi dintre cetatenii din Romania si Republica Moldova sunt decisi sa emigreze pe continentul american. Foarte multi au incercat sa ajunga in Canada prin programele provinciale, evident cel mai cunoscut fiind cel din Quebec, insa nu trebuie scapate din vedere nici cele din Winnipeg sau Ontario, ca sa amintesc doar doua dintre cele la care puteti aplica in afara de zona fancofona din Quebec.

Visul canadian se poate realiza, totul este sa iti doresti acest lucru si sa te apuci pas cu pas sa indeplinesti cerintele. Daca ai peste 25 de ani, dar nu mai mult de 45 poti emigra destul de usor, cu conditia sa stii macar una din limbuile franceza sau engleza aproape la perfectie, sa ai testele TEFAQ si IELTS trecute cu bine – adica sai deja hartiile la dosar si sa ai o vechime in munca de minim 3 ani.

Daca ai indeplinit conditiile de mai sus, este imposibil sa nu emigrezi in Canada, caci punctajul este suficient pentru acest proces. Aveti grija sa va uitati cu atentie la lista de meserii acceptate in prezent pentru a emigra in Canada. Daca aveti intrebari va asteptam pe pagina noastra de FaceBook. Adresa o gasiti in subsolul paginii, numele acesteia fiind e-Canada.

Toronto