O rubrica speciala pentru cei ce vor sa emigreze in partea franceza, in provincia Quebec era mai mult decat necesara,atat din cauza ca de obicei cei mai multi aplicanti doresc sa ajunga in partea franceza a Canadei, dar si pentru ca era normal sa diferentiem cumva cele doua procese de emigrare in Canada.

Quebec - informatii emigrare

Quebec – informatii emigrare

Iata in continuare cateva noutati legate de de procesul de emigrare in provincia canadiana Quebec. Asa cum anuntasem de mai bine de un an, importanta cunaosterii limbii franceze, atestate printr-o diploma TEFAQ a crescut de la etapa la etapa. Acum sunt puncate doar abilitatile de comunicare orala (intelegere si exprimare orala) si abilitatile de comunicare scrisa (citire si scriere) ce au minim 

  • pentru limba franceza: doar clee de la nivel B2 in sus
  • pentru limba engleza: doar cele de la nivel B1 in sus 

Iata deci ca ceea ce era evident acum este si publicat oficial, multi dintre cei ce au fost respinsi facand greseala de a depune dosarul fara diplomele de la TEFAQ si IELTS.

Asa cum ati citit deja numarul maxim de persoane admise pentru a emigra pana in martie 2014 va fi de 20.000 insa cei ce au deja un cu oferte de munca si cei cu experienta/studii in Quebec nu sunt limitati ca numar.

Nu ezitati sa puneti intrebari legate de procesul de emigrare in Quebec, mai bine sa te informezi de 10 ori decat sa pierzi timpul si banii, sau mai rau, sa pierzi sansa de a emigra in Canada din cauza ca ai cautat prea putine informatii.

Pentru categoria investitori si anteprenori lucrurile satu ceva mai bine, incepand din luna iulie 2013 s-a dat drumul programului.