Am decis sa facem o invitatie pentru toti romanii din Canada, care speram noi vor privi aceasta invitatie ca pe ceva bun, pentru noi toti. Vrem sa va dam posibilitatea de a scrie direct la noi pe site, la categoria Jurnal Canadian. Adica sa povestiti cam tot ce vreti voi legat de experienta voastra canadiana. Am vazut ca multi au incercat sa faca cate un blog gratuit, dar de ce sa nu ne gasim cu totii reuniti intr-un singur site?

Noi am inceput sa scriem despre Canada si romanii de aici inca din 2007, am trecut prin diverse etape, iata ca acum suntem siguri ca e momentul sa ne stangem cu totii intr-un singur loc. Un forum este util, o pagina sau un grup pe Facebook deasemenea, insa Jurnal Candian vrea sa fie cu totul altceva, locul tau personal, unde sa te poti organia asa cum iti place tie, sa scrii pentru tine, dar si pentru cei ce vor sa cunoasca viata din Canada.

Indiferent ca esti  in Quebec sau in alta regiune din Canada, suntem siguri ca putem face impreuna ceva bun. Iata motivul pentru care va invitam alaturi de noi, pe toti romanii care sunt deja in Canada, dar si pe cei ce se pregatesc sa ajunga acolo.

Lake Louise Alberta