Stim cu totii cat de important este sa invatam limba franceza in cazul in care vrem sa emigram in Canada, iata de ce avem la indemana cateva variante. Una este sa invatam limba franceza fara profesor, din cartile ce se vand in librarii, sau de pe site-ul pe care l-am lansat de curand. Indiverent ce varianta alegi va trebui sa incepi cu primele lectii, conjugarea verbelor si cuvintele din vocabularul uzual.

Gasiti informatii legate de acest subect pe pagina noastra de FaceBook, unde te asteapta inca 284 de prieteni. Ce vrem sa faci in cazul in care vrei sa inveti limba franceza de unul singur: sa ne spui cum ai de gand sa faci asta, cum te pregatesti si ce materiale didactice ai la indemana. Cu multe te putem ajuta si noi. Trebuie doar sa ne intrebi cum poti intra in posesia cursului “Limba Franceza fara profesor”, iar noi te vom ajuta.

Francais sans professeur

Francais sans professeur

O recomandare buna este sa va uitati la TV 5, care ste transmite pe cablu. Daca vizionati filme in limba franceza, veti invata mai rapid, pronuntia va fi mai buna, iar perioada de invatare se va scurta considerabil. Chiar daca va doriti sa emigrati in zona engleza, cunoasterea limbiii franceze este un mare avantaj!