Va aducem la cunoastinta noile modificari legate de procesul de emigrare in Canada, pentru Quebec. Nu uitati ca aveti pe site o sectiune aparte pentru emigrarea in partea franceza, in special referindu-ne la Quebec. Iata de exemplu noua adresa unde trebuie trimis dosarul QSC-ul cum se mai numeste el.

Romanii din Vancouver

Romanii din Vancouver

Direction de l’immigration économique – International
Service Europe de l’Est, Amériques, Asie, Moyen-Orient 
Ministère de l’Immigration et des Communautés culturelles
285, rue Notre-Dame Ouest, 4e étage
Montréal (Québec)  H2Y 1T8
CANADA
Télécopieur : 514 864-9221
Courriel : formulaire courriel

Speram ca acum ati inteles de ce iCanada este site-ul unde este necesar sa intri macar din cand in cand, pentru ca noi asa cum v-am obisnuit si pe vechiul site e-Canada,  suntem mereu la zi cu informatiile. Chiar si cei le la amabasada.ro au uitat sa faca modificarile de ultima ora cu privire la emigrarea in Canada.

Pentru cei ce au ales emigrarea prin programul federal, cunoascuta si drept emigrarea in Canada in partea engleza vom reveni in cel mai scurt timp cu date noi.

Programul federal se adreseaza in primul rand celor ce stiu engleza, nu faceti freseala sa aplicati la procesul din partea engleza doar cu cunoastintele de limba franceza. Si nici invers, riscati mult, iat pentru Quebec nici nu se poate fara franceza. Costurile procesului de emigrare sunt cam tot aceleasi, chiar daca aplicati pentru un program sau altul. Ce nu platesti la inceput, se compenseza dupa, diferenta majora fiind de fapt suma necesara la ajungerea in Canada. In partea franceza e suficient sa te intretii trei luni, in cea engleza un an. Oricum o suma mai mare avuta la voi, va da o siguranta in plus ca nu veti ajunge instrada niciodata!