Nu stiu care este explicatia insa se pareca din cei aproximativ 50 de mii de moldoveni din Montreal au votat doar 2000, incredibil de putin desi nu sunt sigur ca datele sunt corecte, circula diverse variante, iar in Moldova datele sunt si mai putin transparente. Mai neclar este faptul ca desi sunt plecati in vest, in tari democratice, o parte din moldoveni au votat cu Dodon – cel ce vrea sa duca Moldova in Rusia. Deje se stie ca Uniunea Vamala s-a desfiintat, asa cum s-a dus si URSS-ul sau CSI-ul pe apa sambetei. Atunci de ce totusi 50% dintre moldoveni vor sa mearga iara cu rusii? Oare nu le-a ajuns razboiul din Transnistria si exemplul Georgiei si Ucrainei?

Rezultatele finale la votul pentru Parlamentul Republicii Moldova arata dezastruos pentru democrati si comunisti, partidul lui Dodon i-a spulberat pe toti. Evident mare schimbare nu este in Moldova, aveam in jur de 40% pro-estici, atat avem si azi, doar ca nu mai sunt inrolati alaturi de PCRM ci s-au impartit intre socialistii lui Dodon si comunistii lui Voronin.

A mai trecut un an, noi ne buicuram ca din ce in ce mai multi moldoveni sunt alaturi de noi, speram sa reusim sa-i ajutam pe toti cei ce doresc sa emigreze in Canada sa gaseasca aici toate informatiile de care au nevoie si mai speram sa gasim voluntari din Montreal ce ne vor tine la curent cu ce fac ai nostri moldoveni in Canada! Daca vrei sa devii redactor iCanada, nu trebuie decat sa ne spui si sa te apuci de treaba! Spatiu de scris avem, ne mai trebuie doar persoane inimoase care sa actualizeze din cand in cand portalul nostru.

Forum emigrare in Canada.

Forum emigrare in Canada.