Asa cum spuneam acum ceva vreme, in Calgary romanii sunt destul de uniti, chiar daca nu se manifesta ca cei din Montreal sau Toronto. Am dori sa facem impreuna cu voi inca un grup pe FaceBook, special pentru romanii din Alberta, unde evident se incadreaza si orasul Calgary, dar vor fi si cei din Edmonton, caci pana la urm aceasta este capitala provinciei. Am mai dori sa discutam cu voi despre emigrarea prin programele provinciale, evident noi ne vom lega de Alberta, iar in cazul orasului Calgary vom incerca sa avem o rubrica speciala. Daca aveti idei noi poate reusiti sa le transmiteti pana la definitivarea proiectului, pentru a fi prinse si ele in ceea ce vom face.

FaceBook CanadaVrem sa integram site-ul cu pagina noastra de FaceBok si cu cele cateva grupuri deja existente, inclusiv unul cu specific cazare in Canada, pentru a avea acces cat mai usor la informatii.

Daca aveti alte propuneri pentru romanii din Calgary – Alberta, nu stati si nu va ganditi ca nu este oportun, ba mai mult, chiar avem nevoie de ideile voastre, pentru ca voi va confruntati zi de zi cu probleme reale, pe cand noi, desi suntem in Canada, am trecut peste aceste probleme acum multi ani, iar lucrurile s-au schimbat, ceea ce era valabil acum 10 ani, acum nu mai este.

Locuri de munca in Calgary

Avem deja o rubrica speciala dedicata locurilor de munca, insa puteti folosi si casuta de cautari din dreapta, asa veti gasi mai usor strict ceea ce va intereseaza, iar la fiecare articol de pe site aveti si altele conectate, deci veti reusi sa va miscati cu usurinta printre articole, anunturi si informatii. Am postat si aici rubrica de anunturi de la cititori, pentru ca vrem sa vedem in curand cum postati si voi ceea ce gasiti pe net sau prin ziare legat de locuri de munca vacante in Calgary. Sau daca plecati de la un loc de munca si acesta este vacant, anuntati, poate depune CV-ul unul dintre cititori.

Romanii din Calgary