Cei mai multi dintre romanii din Vancouver au propus sa facem o sectiune aparte la categoria Forum pemtru ei, unde sa-si poata posta strict discutiile legate de orasul Vancouver  si provincia British Columbia. Nici nu este de mirare ca s-a intamplat asa, avand in vedere ca Vancouver este cel mai mare oras al provinciei. In zona metropolitata traiesc peste 2 milioane de canadieni, romanii fiind printre cele mai mari comunitati de emigranti din zona [ evident ca nu cea mai mare, sau nici macar in TOP 3 ]. Teoretic in Vancouver traieste jumatate din populatia provinciei. Daca adaugam ca in capitala Victoria – denumita asa in cinstea reginei cu acelasi nume – sunt doar 78.000 locuitori [ in zona metroplitatna sunt peste 300.000] , este evident care este cel mai important centru economic din zona, deci si orasul cu cele mai mari sanse de a gasi un job.

Sa nu uitam totusi si unul dintre cele mai imprtante scopuri pentru care a fost creat site-ul nostru – desi sunt cred ca zeci de astfel de site-uri pe internet – ajutorul acordat de comunitatea romaneasca din Vancouver romanilor ce doresc sa emigreze in Canada. Deci daca treci pe aici si ai informatii legate de ultimile schimbari cu privire la programul de emigrare in Canada sin perioada 2014 – 2015, te rugam sa ne spui si noua, pentru a informa cei peste 25.000 de citiori ce ne trec pragul lunar.

Am vazut ca nu prea exista interes pe FaceBook fata de subiectul emigrarii, asa ca va intrebam pe voi daca doriti sa facem un grup de discutii sau este suficienta pagina iCanada!

Romani in Vancouver

Romani in Vancouver