Dragii nostrii, ne bucuram ca am reusit sa va ajutam cu informatii legate de emigrarea in Canada pe parcursul celor opt ani de cand am deschis primul blog legat de acest subiect, de atunci am primit peste 20 de mii de email-uri, 15 mii de mesaje pe site si am ajuta tsa emifreze peste 3000 de persoane. Cei ce au inteles ca munca noastra este oferita gratuit, sau au contribuit si ei la informarea colegilor, speram sa o faca si in continuare.

Cel mai important lucru este sa distribuiti postarile de pe FaceBook, este cea mai rapida metoda de a aduna informatii cat mai actualizate despre procesul de emigrare in Canada. Speram sa va gasim si in 2014 la fel de optimisti, iar pe multi dintre voi sa va gasim in Canada, daca inca nu ati ajuns acolo.

Este adevarat ca procesul de emigare in Canada a devenit din ce in ce mai anevoios, ca la multi timpul de procesare a dosarelor de emigare in Canada a crescut substantial, insa si n 2013 au emigrat deja destui romani in Canada. Sa speram ca pe masura ce trece timpul lucrurile vor sta mai bine, ca vom putea pleca cel putin in vizita la rude si prieteni mai usor, mai ales daca vom reusi in 2014 sa ne integram in Spatiul Schengen. Drumul nostru canadian depinde in mare masura si de modul in care romanii vor emigra in SUA, iar in curand s-ar putea sa avem vesti bune si in aceasta privinta. Cu speranta ca anul 2014 va fi mai bun din toate privintele, speram sa va vedem mai activi pe FaceBook – este pacat sa irosim o resursa gratuita ata de importanta!

Mos-Craciun-in Canada