Desi credeam ca va mai dura putin pana vom deschide o rubrica separata pentru romanii din Edmonton, se pare ca deja acel moment a sosit, datorita zecilor de email-uri primite la redactie, cred ca fara sa exagerez am primit in ultimile doua saptamani peste 50 de cereri pentru a deschide aceasta pagina. Ne conformam cu placere, speram ca de azi inainte sa-i regasim pe prietenii iCanada atat pe site cat si pe pagina noastra de FaceBook . Faptul ca romanii din Edmonton au decis sa ceara aceast apagina me arata un singur lucru, acela ca suntem pe piata si ca nu trebuie sa dezamagim in continuare. Am luptat cu netul pe vrema e-Canada, blogul gazduit de ablog.ro, cred eu ca vom face mult mai mult acum cu iCanada.

Romanii din EdmondtonTotusi avem nevoie de sustinerea romanilor din Edmonton, ei au pulsul strazii cum se zice, deci ei sunt singurii car epot urca sau cobori site-ul nostru si evident pagina de FaceBook. Pagina o puteti accesa din subsolul site-ului, am aprecia si un Like, caci desi avem intrebari de la peste 1000 de cititori, nu am depasit aprecieri de la mai mult de 300 dintre ei.

Vrem sa avem cate o pagina separata pentru discutii, aceasta – una separata pentru cei ce cauta un loc de munca in Edmonton si alta pentru probleme diverse, inclusiv emigarea cetatenilor roamni si moldoveni prin programe provinciale.

Deasemnea rugam p etoti romanii din Edmonton car etrec pe aici si cred ca site-ul nostru este unul bun pentru comunitate sa ne spuna despre existenta diferitelor grupuri sau forumuri ale romanilor din Canada. Asa cum stiti probabil in zona metroplitana traiesc peste un milion de locuitori, deci in mod la fel de evident o parte dintre ei sunt romani sau moldoveni emigrati in Canada.

Lake Louise Alberta