Aceasta pagina se adreseaza tuturor romanilor care se afla in Montreal sau care vor sa emigreze aici. Pentru fiecare comunitate de romani se va face cate o pagina speciala, in asa fel incat sa puteti discuta problemele specifice acolo unde este cel mai indicat, fara a amesteca problemele generale de emigrare in Canada cu cele locale, a comunitatii din Montreal in cazul de fata.

Romanii din Montreal

Romanii din Montreal

Ce ne asteptam de la tine? In primul rand sa fii prezent pe pagina noastra de FaceBook, apoi daca doresti, sa postezi o scurta informatie depsre tine, gen sut in Montreal de 10 ani, lucrez sau nu lucrez, vreau sau nu vreau, imi place sau nu imi place. Exact ce crezi tu ca vrei sa le spui colegilor tai.

In cazul in care vrei sa emigrezi in Canada in zona Montreal, la fel poti spune sunt cutare si am depus dosarul, sau ma pregatesc sa-l depun dar nu stiu aia si aia, ma puteti ajuta cu informatii? Evident doar dupa ce ai citit pe site informatiile deja postate, nu sunt greu de urmarit.

Daca am reusit noi sa ne descurcam cu mii de utilizatori pe e-Canada, cred eu ca acum ne vom descurca mult mai bine, avem deja 8 ani de experienta si un site performant.

Revenim cu o rugaminte, nu va apucati de procesul de emigrare in Canada pana nu stapaniti macar o limba din cele douya, engleza sau franceza, va vom da multe link-uri in aceste limbi, nu sta nimeni sa le traduca pentru incepatori, nu din rea vointa, ci din lipsa de timp. Si oricum aveti nevoie de asta daca ajungeti in Montreal, nu va sta nimeni sa va traduca ce scrie intr-un anunt sau pe un site.