Nu putea lipsi o pagina atat de importanta pentru romanii din Vancouver, o comunitate foarte numeroasa si am putea spune noi, chiar inchegata. Orasul Vancouver este cel mai mare oras din provincia Columbia Britanica (British Columbia), desi nu este capitala acestei provincii. Din cei aproape 1.755.354 locuitori, o mare parte sunt romani.

Vancouver - Stema orasului

Vancouver – Stema orasului

Din cauza climei foarte blande, multi aleg Vancouver ca oras unde sa emigreze. Ceea ce ne dorim noi este sa aducem aici cat mai multi romani, care sa ne spuna cat mai multe lucruri despre viata romanilor din Vancouver.

Informatii legate de modul in care gasesti mai usor un loc de cazare, sau despre sistemul medical, sunt mereu de interes general.

Indiferent cat de multe informatii am strange de pe internet sau de pe pagini oficiale, tot mai bune sunt cele legate de viata celor ce locuiesc deja acolo. Ca peste tot, lucrurile se pot schimba de la un an la altul, sau chiar de la o luna la alta.

Nu ne dorim sa fim singurul site vizitat de romanii din Canada, nici macar cel mai mare, dar ne dorim sa fie cel ce ofera tuturor sansa de a se informa corect.

Fie ca esti deja in Vancouver, fie ca vrei sa emigrezi acolo, sau sa te muti din alta provincie sau oras din Canada, lasa un semn aici sau de ce nu, pe pagina noastra de facebook.

In cazul in care cunoasteti firme romanesti – cu patroni romani – restaurante sau magazine cu specific romanesc, va rugam sa ne anuntati. Vom populariza in mod gratuit orice comunitate de romani, avantajele financiare nefiind mereu pe primul plan.