Asa cum era de asteptat, imediat ce s-au ridicat vizele pentru romani in Canada, rromii au si plecat la “munca” cerand azil politic. SUA este si ea cu ochii pe situatie, avand in vedere ca au o granita destul de lunga cu vecinii canadieni. Asta este rezultatul faptului ca romanii merg fara vize in Canada de la 1 decembrie 2017. La fel ar vrea sa mearga si moldovenii in Canada, doar ca nu se poate decat daca au cetatenia romana. Daca va continua asa se poate sa ne vedem iar la index si sa aplicam pentru emigrare in Canada si SUA.

Rromii din Romania invadeaza Canada in 2018

Reportajul din Canada se poate viziona pe pagina de FaceBook, iar problema cea mai grava pentru romani este ca am putea ramane iarasi fara posibilitatea de merge fara viza in Canada, cat despre SUA nici vorba daca ne ridica si canadienii vizele. Cand si cum vom rezolva problema rromilor nu stiu, dar este o piedica pentru noi si ne afecteaza pe toti. Ok, nu sunt romaniii d evina, dar cum sa le explici vesticilor si ce sa faca ei ca sa scape de invazia rromilor?

Va vine sau nu sa credeti rromii au organziatii in Canada, doar ca nici ele nu prea stiu ce este de facut. Presedintele rromilor este Michael T. Butch, il puteti asculta inreportajul prezentat mai jos! Sa vedem ce ne va aduce data de 1 decembrie 2018, sper ca nu introducerea vizelor pentru romani in Canada!

Voi ce parere aveti? Lasa-ti un comentariu sau urmariti comuitatea romanilor din Canada pe faceBook.

Rromii din Canada

Rromii din Romania invadează Canada in 2018