Asa cum anuntam acum aproape un an, vrem sa venim in ajutorul celor ce sunt decisi sa emigreze in Canada, atat prin programul Federal cat si prin cel provincial, in special cel pentru Quebec – sau partea franceza cum se mai spune. Din pacate timpii de procesare au crescut foarte mult, iar numarul de aprobari a scazut drastic. Dosare depuse in 2011 inca nu au primit  QSC-ul [ Québec Selection Certificate ], prin urmare va trebui sa va inarmati cu multa rabdare.

iCanada pe FaceBook

Am decis sa largim putin sfera de comunicare, pentru ca altfel este destul de dificil de raspuns simultan la zecile de intrebari – multe dintre ele repetitive – ce sosesc pe site. Desi incercam sa raspundem pe email direct sau prin postarea unui articol pe site care sa lamureasca situatia, cred ca e mult mai utila comunicarea directa pe Facebook intre viitorii emigranti. Astfel se evita repetarea greselilor, sfaturi venite din experienta directa, etc.

Important: Verificati lista cu meserii, faceti testele de limba, atat TEFAQ cat si IELTS din timp, sa le aveti la dosar si sa va mariti punctajul pentru a va asigura sanse reale la emigrare. Nu uitati sa verificati in permanenta lista cu meserii acceptate conform NOC.

Romanii din Vancouver-Canada