Indiferent de ce zona ai ales pentru a emigra in Canada, este bine sa vezi cat de bine stapanesti limba engelza, iar noi ai decis sa te ajutam intr-un mod destul de simplu : un test online de limba engleza. Acum poti sti cu exactitate daca merita sa mergi la testul IELTS sau mai bine te mai pregatesti putin, inainte de a face o excursie la Bucuresti sau Kiev pentru a sustine testul de cunoastere a limbii engleze.

Curs englezaRevenim cu cateva precizari legate de testele IELTS de limba engleza, acreditate pentru a dovedi nivelul de cunoastere a limbii engleze pentru a emigra in Canada.

Structura testului Ielts consta din patru teste, care de obicei se dau in aceiasi zi, sau in cazuri speciale in doua zile consecutive la British Council – Bucresti sau Kiev – pentru cetatenii din Republica Moldova.

Pentru cei ce emigreaza prin programul federal in Canada testul IELTS este obligatoriu, iar pentru cei ce emigreaz ain zona franceza este o modalitate simpla de a mari punctajul si implicit sansele de a emigra in Canada.

Va propunem un test prin care sa va verificati nivelul de cunostinte al limbii engleze, care va stabili la ce nivel de cunaostere sunteti. Veti primi si cateva sugestii in functie de punctajul acumulat.

Spor la testare, abia asteptam sa vedem ce punctaj ati obtinut si sa ne scrieti pe FaceBook cum vi s-a parut testul! Nu dureaza mult, ai nevoie doar de calculator! Nu trisati, nu merita – important este sa descoperiti daca va descurcati sau nu!