Romanii si Moldovenii din Montreal au un motiv de bucurie, Zdob si Zdub vor canta la Montreal, azi 10 noiembrie. Porniti la drum din anul 1994, formatia condusa de Roman Iagupov a reusit sa incante publicul cu melodii inspirate din folclorul romanesc transpus pe ritmuri de rock. Am facut cunostinta cu Zdob si Zdub undeva prin 1996, asculatm o melodie un pic trista, apoi am inceput sa ascult pe telefon melodia avea cu DJ Vasile.

Iata ca acum avem placerea sa-i primim pe cei de la Zdob si Zdub la Montreal, intr-un concert ce promite sa umple inimile de bucurie. Abia astept sa-i vad pe Mihai Gincu la chitara bas si pe Andrei Cebotari la tobe. Mi-am facut rost de cateva albume cu Zdob si Zdub, Hardcore moldovenesc, Tabara noastra (cred ca acest album mi-a atras cu adevarat atentia asupra formatiei Zdob si Zdub) si Agroromantica.

Cu siguranta ca va aduceti aminte de participarea lor la Eurovision cu Bunica Bate Doba, unde batranica a facut toata treaba, de a uimit toata planeta. Abia stept sa-i vad in seara asta pe Zdob si Zdub la Montreal in primul concert pe care-l vad cu ei in Canada.

Cum poate ajuta comunitatea noastra? Da si tu mai departe stirea despre cncertul din seara asta, pe Facebook sau pe twitter. Sa stie tot romanul ca duminica romanii se distreaza cu Zdob si Zdub.

Zdob_si_Zdub_la_Montreal