Inainte sa va documentati despre costurile emigrarii in Canada ar fi bine sa verificati daca sunteti eligibili si daca indepliniti toate criteriile. Asa cum v-am obisnuit ca dam mereu adresa oficiala a site-ului unde gasiti aceste informatii. Reamintim ca desi romanii pot merge in Canada fara viza, in scop turistic. Asta inseamna ca nu puteti ramane acolo pe parcursul procesului de emigrare in Canada, sau sa va cautati de munca. Pentru a intra in Canada va trebui sa aveti la voi un pasaport simplu electronic biometric, in caz contrar va trebui sa aplicati pentru viza la intrarea in Canada. Totusi romanii trebuie sa obtina inainte de ase sui in avion Electronic Travel Authorization – eTA.

Costuri emigrare Canada 2021

Taxele guvernamentale de procesare pentru o viza de rezidenta permanenta sau temporara vor depinde de numarul de membri ai familiei care insoțesc solicitantul principal si sunt separate de orice alte taxe platite unui reprezentant autorizat, cum ar fi un avocat sau firma. Va rugam sa retineti ca aceste taxe pot fi modificate de IRCC fara notificare prealabila, asa ca verificati aceste taxe inainte de a le plati. Daca ati fost acceptati si sunteti gata de imbarcare, mai aveti de dat 500 de CAD pe langa cei listati mai jos in poza.

Daca vreti sa emigrati ca investitor sau liber profesionist puteti aplica aici. Taxele sunt ceva mai mici, dar si conditiile nu sunt la fel de usoare. Stiu ca suna un pic aberant, dar daca aveti 10 milioane de dolari canadieni pentrua investi, ati rezolvat aproape pe loc emigrarea. Cum nu sunteti in aceatsa categorie, mai exista si una care se adreseaza micilor antreprenori, ei trebuie sa poata investi minim 200.000 de CAD. Desi pare mai rezonabil, nu multi sunt in stare de asa ceva.

Canadienii cauta si asa numitii liber profesionisti, doar ca aici intra doar muzicienii [ cantaretii ], atletii sau sportivii si fermierii. Da, stiu ca alaturarea astora trei pare ciudata, dar asa vad canadienii problema. O sa le luam pe rand pe fiecare si o sa va zicem cat costa ca sa emigrezi in Canada daca faci parte din una din aceste trei categorii.